söndag 26 augusti 2007

Fest middag, fest middag lunch fest middg fest fest





Fredagkväll förfest i 346





Restaurangen. Till vänster sitter vår lilla blonderade tigerunge,


vi vågade inte riktigt ta kort då vi satt där, men här har ni en liten bild:



På Crimson, efter en liten förfest hos Nic då Marcus var med

Sky Bar Mojitos


Sky Bar




Tack Godegud vi behöver inte handla mat idag heller, börjar vi bli lite bortskämda? Har bara storhandlat en gång sen vi kom hit. Snart ska vi ut på restaurang igen, och kanske lite bio, perfekt innan skolan börjar. Igår var vi ju också på restaurang, Producenten Ricky, Carros amerikanske vän tog oss igår till en Italiens restaurang med våran framtida man Abel, från LA Galaxy.He has a great style ;)
Han hade precis smsat med Beckham när vi kom, dem är ju rätt bra vänner eftersom Abel spelar bakom Beckh. Sen blev det lite utgång me Ricky och hans producent/skådis vänner, egentligen ville dem hyra en helikopter och flyga till Las Vegas där vi skulle bo ett par dagar, men vi var tvungna att tacka nej för vi börjar ju skolan på måndag. Men som tur är har vi planerat våran skol-schema väldigt bra så vi kan åka en annan gång.


I fredags hade vi en liten fest för alla svenskar, så att man kunde lärakänna varandra lite och sendan åka till en klubb ihop, det blev större än vad vi trodde. När vår rums kompis Madde skulle ta hissen ner för att möta lite folk så träffade hon en som frågade om hon också skulle till Carro och Katja? "Ja såklart jag bor ju där" Den kvällen bröt vi många regler här på Archstone Terrace :)

1 kommentar:

Jenna sa...

Hallå Carro!
fick adressen av nico eftersom jag är en blogg-fanatiker! kul att läsa om er vistelse där borta! hoppas ni får det super!
kram Jenna