måndag 15 oktober 2007

Hemlösa i LA?

Vi har ju bott hos olika kompisar nu mer än en vecka, fick inte bo kvar i våran lägenhet i Marina Del Rey. Skolan tyckte att det var för farligt. Vi hade en galen granne ovanför, han kom ibland mitt i natten och banka på dörren.(hördes som att dörren skulle flyga av)

Vi har aldrig sett honom bara hört springa runt i lägenheten och bråka me sin flickvän. Vi trodde först att han banka på fel dörr men det var visst oss han var arg på. Eller? Han var iaf inte normal i huvvet (seriöst alltså), han hade klagat på lägenheten när ingen bodde där.



Så en morgon efter våran utgång kom jag och Carro hem och våra roomates var vakna, vi skulle visst ha möte kl 8 med polisen och skolan. Så utan sömn hade vi ett trevligt möte med Santa Monica polisen. Senare på dagen hade vi nån timme på oss att packa allt vi hade.

Madde och Marie fick flytta till annat ställe, men eftersom vi inte ville bo separat och inte i Marina (och inte heller hade betalt) så bröt vi kontrakten. Det var alltså både mycket positivt o negativt. Det var en lång dag och skolans två anställda som har hand om internationella studenter tänker vi inte prata med mer. Dem gillar inte oss o vi gillar inte dem. Så nu vet ni lite om det.



Vi lämnade alla våra väskor hos en gammal vän, men eftersom han hade stor fet hårig kisse så klarade inte Katja att sova där mer än en natt och Timmy betalade en natt på hotellet i Santa Monica. Det var underbart! Vi trodde nämligen att vi kunde flytta in i en ny lägenhet som vi hade hittat men det var inte så enkelt, vi behöver en co-signer. Så nu väntar vi och ser om en släkting till Katja skulle kunna hjälpa oss. Samtidigt så hoppas vi att Madde (våran roommate) vinner tillbaka sina housing pengar efter hon har snackat med skolans rektor. Så hon kan flytta med oss :)



I helgen har vi jobbat! kommer upp lite bilder snart igen. Nu är det sovdags vi är sååÅÅÅ trÖTTA! God natt och vi saknar er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heejhopp!!
Hoppas ni hittar någonstans att bo!! Om man bortser från en galen granne så verkar ni iaf ha det toppen där borta?! :) Blir verkligen galet avundsjuk på er när man läser vad ni gör å ser alla fina bilder!! :) I miss you! Kram Josefine