onsdag 20 februari 2008

The Vardagen i LA

Manhattan beach
Michael, muppar sig hah
Martina and Katja


På ett mansion party, alla var utklädda till läkare, sjuksjöterskor, poliser :)


Caught

do we need to spend the night here?

dreaming of that hot FBI agent or just....

You girls are free now


Hey,

nu har vi börjat skolan igen, två dagar i veckan! Vi har verkligen planerat bra, vi får gå upp vid 6 tiden på morgonen i 8:a veckor. Det är helt okej faktist, vi somnar inte på den lektionen, det är mer att göra, än bara lyssna i 3 timmar. På torsdag slutar vi väldigt sent, men det är nog värt det, att vara ledig i flera dagar. Inte behöva ta äckliga bussar till skolan mer än två dagar. Dessutom på torsdagen har vi lång håltimme så vi kan hänga på stranden och göra läxor innan den sena lektionen börjar.

Vad vi ser fram emot denna månad:

* Carros föräldrar kommer den 24 feb!

* och Academy Awards, kommer vi inte in så kommer vi iaf. stå utanför och se alla uppklädda stjärnor gå på redcarpet :)

Oscars står för dörren
Oscars står för dörren


Nu har vi äntligen beställt våra businesscards, det har varit otroligt struligt med dem, tex. fel på Carros telefonnummr så den personen som jobbar för JetSet Elite som gör dem fick göra om. Det tog ett taaaaaaag... Men nu har vi iaf beställt 1000 var och dem borde vara klara i slutet på veckan. Yeaaaaaay!

Träffade på en hel del intressanta människor i februari,
Roman som har eget PR företag, bor i Barcelona och Ibiza, polare med James Blunt och vår svenska Gynning. Han mötte vi och fick följa med på James Blunts show men vi kände att det inte var våran typ av musik, vi skulle somna och åka hem SÅ vi var med på backstage istället, after the show :) James är en trevlig prick, med sin avslappnade stil, får han massa tjejer runt sitt bord på Les Duex.
Vi hängde där ett tag också, sedan gick vi våran klubb runda och hälsade på dem vi kände,
sedan märkte vi att det var ett till bord där folk samlades utanför men inte fick komma in, för alla vakter stog som staket. Vid bordet satt David Beckham, en till fotbollsspelare med dreads och Abeeeeeeel, som vi käkade lunch med förut. (då vi var med Ricky) Han såg oss och vi hälsade, Carro snacka lite mer, och han hade en sånder härligt rolig portugisisk brytning. Lite mer rynkig såg han ut...och stekbrun!! Så det var rätt livat på Les Duex den kvällen.

Paris Hiltons födelsedags party på Area, vart proppat me folk, massa paparazzi utanför och inte lätt att komma in. Men vi stog inte länge, vi är ju stammisar, + så är barchefen svensk :) han har ju mer makt än promoters verkar det som. Det var 80-tals tema haha så ja vi var utklädda, tyvärr hade ingen kamera med oss denna kväll. Dirt Nasty uppträdde med sin grymma låt 1980, så kom Paris å tackade alla, så sjöng hon ett par sånger haha det var kul. Sen åkte väl hon till Vegas på sin riktiga födelsedag och parta som en princessa där med.

På alla hjärtans dag hängde vi med till nattklubben Goa, några kompisar skulle ha ett bord där, där blev vi polare med manager/producent Kenneth Crear som har precis jobbat med Janet Jackson. Ska försöka sälja resa till honom :P

Idag säger vi hejdå till våra hår extensions! Vi ska till vår personliga lilla hårfrisörska Tomoko, på Robertson Blvd. så det ska inte bli så tråkigt att vara korthårig igen, Katja ser fram emot att sova gott på kudden. Haha. Vila ett tag sen antagligen sy in håret igen. Man kan ju ha så roligt me långt hår! Fast nu tar Carro bort Katjas hår och det är inte rolig upplevelse.. det var rätt bra gjort av hon som flätade in håret, och billigt var det också här i LA. ungefär, $90 + $70(håret)







Hugs and Kisses! <3>

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!! Jaja vilken "tråkig" vardag, haha! Lite skilland mot här hemma, nu e de söndag kväll kl elva o jag kom just hem från jobbet.. Å skola imorn. O sen jobba. Å så går de runt. Men de ska bli så kul när litta kucken kommer hem!! Saknar dig! Puss o kram //Maja